fbpx

by:Larm Festival offentliggør 17 nye artister – bl.a. danske Communions og Fallulah

Foto: Communions // PR

Den norske musik- og branchefestival by:Larm har i dag sluppet hele 17 bands, der skal spille her i slutningen af februar. Vi får også ni nye annonceringer til konferenceprogrammet med i købet.

Programmet for dette års by:larm Festival er for alvor ved at tage form. På festivalen i Oslo er der stor mulig for at blive set, hørt og opdaget som upcoming artist. Der er allerede mange danske navne på plakaten, blandt andet Selma Judith, Lowly, Elias Boussnina, MONTI og The Entrepreneurs.
I dag er yderligere to danske navne Communions og Fallulah tilføjet.

Communions spillede allerede på by:Larm tilbage i 2015, og kommer til festivalen med deres indie-rock og 80’er-inspirerede sangkatalog. Den københavn-baserede kvartet udgav i december sidste år en EP eksklusivt i Japan med samlingen af singlerne “Hymn”, “Upfront Trival”, “Is This How Love Should Feel” og “Here and Now”. Vi glæder os til at opleve dem på festivalen, men hvis du af en eller anden grund ikke kan tage besøget til Oslo i slutningen af februar, spiller bandet også i Pumpehuset i København den 20. februar og på TAPE i Aarhus den 22. februar.

Fallulah er det andet store danske navn blandt dagens tilføjelser. Alt.pop-sangerinden og sangskriveren udgav sit seneste album i 2016, men har siden da sluppet flere singler. Den nyeste single “God Bless You” landede i december sidste år, og er en af de mere dansable hits fra kunstneren. Vi ser frem til at høre mere ny musik fra Fallulah, der altid har givet et lækkert twist til den danske musikscene.

Line-uppet til årets by:Larm bliver desuden spicet op med de svenske indie-acts Deportees, Merely og Mariam the Believer. Der er også jazz på programmet med tilføjelsen af de norske bands Monkey Plot og Marthe Lea Band. Hvis vi bliver i det norske, kommer indie-rock artisten Hilma Nikolaisen og avantgarde-gruppen Ora the Molecule, der blander pop og electronica med inspiration fra blandt andet Susanne Vega, Kraftwerk og Fleetwood Mac.
Udover disse artister er der tilføjet seks DJ’s til at spille på spillestedet The Villa.

Nye tilbud på konferenceprogrammet

Udover musikprogrammet øges konferencetilbuddende med ni nye oplæg.
Det norske magasin Klassekampen Musikkmagasinet kommer til at snakke om stemmebehandling i oplægget “Autotune – Aldri ute av tune”. Flere norske oplæg vil blandt andet handle om forbrugerens magt i streamingøkonomien, et mere flerkulturelt og mangfoldigt musikfelt, og miljøets påvirkning af turnerende musikere.
Hvis man ikke er skarp i det norske sprog, kan man også fange flere engelsksprogede oplæg, som i denne omgang byder på temaer om musikken i en digital tidsalder, og hvordan artister og pladeselskaber skal navigere i denne i fremtiden.
Dertil kommer der et oplæg om den Los Angeles-baserede visuelle kunstner Timeboy (også kendt som John King), der har arbejdet sammen med både The Weekend, Prince, Kendrick Lamar og Erykah Badu.

Dagens tilføjelser tæller:

Communions (DK)
Deportees (SE)
Fallulah (DK)
Freja the Dragon (SE)
Hilma Nikolaisen (NO)
Maggot Heart (SE) – by:Larm Black
Mariam the Believer (SE)
Marthe Lea Band (NO)
Merely (SE)
Monkey Plot (NO)
Ora the Molecule (NO)

DJs:

DJ August (NO)
DJ Ibon (NO)
Fjeldheim (NO)
Illian TAPE Label Night: Skee Mask + Zener Brothers (DE)
Mikkel Rev (NO)
MRD Live (NO) K

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com