fbpx

Nordiske Hits // Uge 7

Foto: SKAAR // Adam Falk

Så er der igen nye toner fra den nordiske front, og vi har denne gang opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 17 nye tilføjelser. Tjek listen ud her, og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

SKAAR – “Wicked Rythm”

Den kun 21-årige Hilde Skaar giver os endnu en grund til at elske den norske popscene. Med sine millionstreams på debutsinglen “Higher Ground” er SKAAR et fremadstormende navn, der nu er ude med en ny catchy single “Wicked Rhythm”. Fede rytmer er der masser af på det meget ‘MØ-agtige’ pop-track, som i den grad rammer ned i den populære nordiske lyd. Tag danseskoene på og sving hofterne til sangen på vores spilleliste, du kan lytte til nederst i artiklen.

Sofia Karlberg – “Spotless Mind”

Den svenske Sofia Karlberg blev kendt for sine cover-sange på YouTube, specielt da hendes cover af Beyoncés “Crazy In Love” gik viralt i 2014.
Nu viser hun også sine talenter i den nye originale single “Spotless Mind”.
Sangen er inspireret af filmen Eternal Sunshine of the Spotless Mind, men den fremviser alt andet en evigt solskin, når Sofia synger om mindet af en partner, der gemmer sig i hendes sind og skal jages ud med klør, tænder og mareridt.

When Saints Go Machine – “So Deep”

When Saints Go Machine vender stærkt tilbage efter en pause på fem år, med singlen “So Deep”. Sangen gør god brug af forvrængende effekter, som giver den en spooky fornemmelse, når vokalen hen over synth og trommer synger “If you betray me…”
Sangen er en teaser for det kommende album af samme navn, der endnu ikke har en offentliggjort udgivelsesdato, og det kan godt se ud til, at vi har noget at glæde os til.

Ellers tilføjet:

Silas Bjerregaard – “Gennem Ild”
Reem – “Kill the Love”
VILDE – “Freeze”
Julia Rakel – “People”
The Mountains – “Barcelona”
Robin Packalen – “I’ll Be With You”
Turquoise Sun – “Luminosity”
Aksglæde – “Store Ting, Lille Hoved”
Evelina – “Miks”
Anne Dorte & Maria – “Til Vi Forsvinder Igen”
Bleek – “Fuck You”
Kå – “7-up”
Vic Shinobi – “Something New”
Pasha – “Chili”
Sons Of The Dragon – “Old Man”

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com