fbpx

Det svenske indiepop-håb Julia Rakel giver os endnu en smagsprøve på hendes opkommende EP

Foto: Emma Karlsmark Elfstrand

Vi har været ret pjattede med den spirende musiker Julia Rakel for tiden. Hun imponerer med originale og tilbagelænede pop-tracks, og udgiver lige om lidt sin debut-EP – lyt til hendes nyeste udspil “You’re not getting it”.

Vi fik for nyligt øjnene op for den svenske lofi-pop artist Julia Rakel. Musikeren og produceren laver finurlig og anderledes ‘soveværelses-pop’ og udgav tilbage i januar debutsinglen “PDFILWM”. På andensinglen “People” leverede hun drømmende synths og eftertænksom lyrik, og derfor har vi også glædet os til at høre endnu mere fra kunstneren. Forud for hendes opkommende debut-EP indie fEElz lander det tredje udspil “You’re not getting it”, der igen viser kunstnerens helt specielle og fortryllende univers.

Med et tungt trommebeat og en svævende guitar er nummeret både enkelt og utrolig detaljerigt. Rakels luftige stemme omfavnes af masser af kor og man kan ikke undgå at drømme sig ind i hendes atmosfæriske verden.

Den quirky sanger og sangskriver var også vores Ugens Upcoming, hvor hun blandt andet svarede at drømmen var:

– At vinde i Lotto, eje et hus uden for samfundet, et livslangt og gratis abonnement på VOI (elektriske løbehjul) og hvis jeg virkelig skal gå amok, en opvaskemaskine.

Hvis du heller ikke kan få nok af den charmerende svensker, kan du lære hende lidt bedre at kende her og glæde dig til at hendes EP lander allerede den 15. marts.

Tags:
Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com