fbpx

Mysteriet er opklaret om det spritnye band Nasty Cherry, der nu er ude med deres debutsingle “Win”

Foto: Tsarina Merrin

Den amerikanske girl-group Nasty Cherry har været et mystisk projekt, der kun har eksisteret på platformen Instagram, men spændingen er endelig blevet udløst med den punk-rockede debutsingle “Win”.

Der har hersket stor forundring omkring det nye band Nasty Cherry. Mest af alt fordi den britiske pop-stjerne Charli XCX har delt nyheder om gruppen på sin personlige Instagram-profil i et længere stykke tid. Sangeren og sangskriveren, der indtil videre har haft en stor rolle i Nasty Cherrys buzz, har haft stor succes med sine samarbejdspartnere på sange som “I Love It” med Icona Pop og “Fancy” med Iggy Azalea og har senest udgivet albummet Pop 2, hvor stjerner som MØ, Tove Lo, Alma og Carly Ray Jepsen blandt andet er features. Sidst har man hørt poparkitekten på hitsinglen “1999” med Troye Sivan, og nu er hun altså med til at lancere bandet Nasty Cherry, der består af de fire kvinder Chloe Chaidez (også kendt fra indie-bandet Kitten), Gabbriette Bechtel, Deborah Knox (tidligere trommeslager for Charli XCX) og Georgia Somary.

Debutsinglen “Win” er en uimodståelig blanding af punk, rock og pop og har en rigtig fandenivoldskheds-stemning. På bandets Instagram profil, der indtil videre har været deres primære tilstedeværelse, får man også et indtryk af en gruppe med en ‘I don’t give a fuck’-attitude og associationer til 70’er bandet The Runaways.
Nummeret er skrevet i samarbejde med Charli XCX og produceret af den anerkendte amerikanske producer Justin Raisen, der også har lavet musik med Angel Olsen, Kim Gordon, Sky Ferreira og produceret Charli XCXs første to plader. Vi er glade for endelig at kunne koble billeder til lyd, og er på ingen måde skuffede. Lyt til den nye single her:

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com