fbpx

Den norske pop-komet SKAAR imponerer på akustisk version af singlen “24”

Foto: Adam Falk

Vi har været svært begejstrede for den fremadstormende nordmand SKAAR, der viser sit potentiale i en ny version af sin single “24”.

Vi placerede tidligere på året pop-artisten SKAAR på vores 19 norske navne du skal holde øje med i 2019, og lige siden har nordmanden bevist hvorfor. Den kun 21-årige Hilde Skaar tog hjemlandet med storm på hittet “Higher Ground” sidste år, og har siden sluppet flere ørehængere. På den MØ-vibende og dansable single “Wicked Rhythm” demonstrerede sangerinden at hun mestrer et anderledes twist på den klassiske nordiske poplyd. Med Sigrid i front har den norske musikscene bruset sig frem og SKAAR er en del af en større bevægelse sammen med opkommende sangerinder som Lil Halima, Emma Steinbakken og Amanda Tenfjord.

Den unge nordmand slap i sidste måned singlen “24”, som hun på NRK P3 i sidste uge fremførte i en akustisk version. Den storslåede pop-produktion er skåret helt ind til benet og med et let distortet guitar-fingerspil og skarpe andenstemmer kommer sangen virkelig til sin ret i denne sårbare udgave.

Tags:
Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com