fbpx

SPOT Festival 2019: Min første gang med Orla Engstrøm

Foto: navidtollah

‘Min første gang med’ er en artikelserie om nogle af de kunstnere, vores skribenter oplevede live for første gang under årets SPOT Festival. Artister som på den ene eller den anden måde har overrasket eller er gået ud over alle forventninger.

Min første gang med Orla Engstrøm foregik i weekendens bidende kulde ved Aarhus Volume. Det var svært helt at bedømme, hvad man kunne forvente. Pladsen foran scenen strømmede ikke ligefrem med mennesker, og da Engstrøm skulle til at træde på, føltes det som om, det kun var en håndfuld rækker af mennesker, der var klar til at gå amok.

Til gengæld var Engstrøm helt klar til at feste med den crowd, der nu var der, og hans glæde over at være på scenen kunne mærkes ned gennem publikum. Det skabte en energi og en fest, der var svær at modstå, hvilket festivalens gæster hurtigt fandt ud af. Den slags entusiasme smitter jo virkelig af, og kunstnerne på scenen havde virkelig et godt sammenspil og fik engageret publikum rigtig godt.

Alt i alt så Engstrøm ud til at være som født til at stå på scenen og havde rigeligt af den attitude og selvsikkerhed, der skal til for at skabe en fed optræden med trap-genren, som han – trods sine få år i branchen – allerede mestrer særdeles godt. Jeg tror jo nok, at et større publikum havde klædt koncerten virkelig godt, men er heller ikke i tvivl om, at hvis Orla Engstrøm fortsætter på denne måde, så bliver det helt sikkert til nogle større, federe og vildere koncerter i fremtiden, som jeg i hvert fald ikke har tænkt mig at gå glip af.

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com