fbpx

Nu er programmet til Live Camp 2019 klar med blandt andet Alva Ravn, Theo X og Mekdes

Foto: Alva Ravn // PR

Hele 20 navne er klar til årets Live Camp-konkurrence og programmet byder blandt andet på ny nordisk pop, lækker R&B og solid hiphop.

Igen i år giver SMUKFEST plads til det danske vækstlag med Live Camp-konkurrencen, der afholdes på campingområdet KærligHeden i festivalens opvarmningsdage søndag den 4.- til tirsdag den 6. august. Konkurrencen har tidligere haft deltagere som Barselona, CHINAH, Fraads, Anya, Farveblind og Alexander Oscar, der alle har dystet om titlen som årets Live Camp-vinder (der får lov til at åbne Bøgescenen) eller Tak Rock!-prisen, hvor vinderen giver en officiel koncert i P3-teltet.

I år er der hele 20 navne på programmet som bevæger sig i en bred vifte af genrer. Bands of Tomorrow har udpeget Alva Ravn, der med sin nordiske urban lyd har imponeret med debutsinglen “Precious Prey”. Den 21-årige nordmand, der er bosat i København, har med singlen leveret et storladent popnummer, der i den grad cementerer den unge sanger, sangskriver og producer som et navn at holde øje med i fremtiden.

Programmet byder også på spændende navne som Theo X, der i december var vores Ugens Upcoming og som medbringer sin energiske ‘Glam Pop’ til Skanderborg. Yderligere får publikummet på KærligHeden muligheden for at opleve det charmerende R&B-håb Mekdes, som for nyligt imponerede vores skribent på SPOT Festival med ørehængende melodier og en fløjlsblød soul-stemme.

Udover pop/R&B-kunstnere som Bette, Reem og Zar Paulo byder Live Camp-programmet også på hiphop fra blandt andet Kaaliyah og Michael Williams. Ud over Live Camp artisterne kan man om tirsdagen få Karrierekanonens finalister at se på KærligHeden, samt den unge DJ Kristivn.

Du kan se alle konkurrencens deltagere her:

Søndag den 4. august
Veremente // Rose Gold // Isbjörg // Alva Ravn // Bylja // Tundra // Verdens Sidste Idé // Reem // Fred The Future

Mandag den 5. august
Kau // Karenina // Bilton Marten // Anton Walter // Zar Paulo // Bette // Kaaliyah // Theo X // Michael Williams // Mekdes // William88

Tirsdag den 6. august (Karrierekanonen)
Kristivn // Statisk // Gimi // Frida Diamant // Undertekst // Elyss // Angående Mig // Høker // Patina

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com