fbpx

Roskilde-aktuelle Hans Philip følger op på sit anmelderroste debutalbum med ny dobbeltsingle

Foto: Frederik Claudi

Du har ikke skulle vente længe på ny musik fra R&B-sangeren, som i dag smider en dobbeltsingle, efter debutalbummet ‘Forevigt’ landede i marts.

Man kunne nok ikke ønske sig en bedre modtagelse på starten af en solokarriere, end Hans Philip har fået. Den talenfulde sanger er tidligere kendt som anden halvdel af hiphop-duoen Ukendt Kunstner og sprang i foråret ud i et dansksproget, Frank Ocean-lydende R&B-univers.

Efter sit vellykkede debutalbum har Hans Philip nu sluppet de to nye singler “Tiden Læger Alle SÅr” og “Hvorfor?”. To sange man også kunne opleve på Heartland Festival, da sangeren spillede sin første koncert som solokunstner. Du kan højst sandsynligt også opleve de nye tracks på fredag, når Hans Philip spiller på Arena på Roskilde Festival.

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com