fbpx

ZAAR gearer op til Roskilde Festival med den nye single “Our Love is Dead”

Foto: Therese Precht Vadum

Det nye single udspil er endnu en imponerende omgang nordisk kvalitet.

Ud over ‘eksperimentel’ og ‘kunstnerisk’ er det ord, jeg kan komme på, der beskriver danske ZAARs musik nok helt klart ‘nordisk’. I 2018 fangede Sara Flindt vores opmærksomhed med en række fængslende singler, der udforsker naturens og musikkens relation til hinanden.

Dagens single rammer da også den fornemmelse med en blanding af synthesizer-flader og en luftig vokal, der tilsammen giver associationer til dronningen af den natur-infuserede skandinaviske lyd, AURORA. Selv fortæller den spirende kunstner om nummeret:

– “Our Love is Dead” er en blanding af overdådige synthesizer-flader, klichefyldt ung kærlighed og et tab af identitet, når en ung pige forsøger at finde ud af, hvem hun er efter et opbrud og virkeligheden igen viser sig.

ZAAR spiller på Roskilde Festivals Rising scene søndag den 30. juni, og hvis du er den mindste smule til den skandinaviske lyd, er det helt klart en koncert, du ikke må misse.

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com