fbpx

Calby udgiver håbefuld debutsingle

Foto: Oscar Haumann

Calby er aktuel med singlen “The Everyday Bit”, som afspejler vores allesammens hverdagsrutiner på en ny og spændende måde.

Mik Thybo har tidligere produceret musik for artister som Patrick Dorgan, men er nu – under aliasset Calby, ude med sin egen debutsingle “The Everyday Bit” – et nummer der afspejler de hverdagsrutiner, som vi alle sammen kan føle os fanget i en gang imellem.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

“The Everyday Bit” er en forfriskende popsang, som trækker på elementer fra 60’ernes soulunivers. Sangens catchy omkvæd gør nummeret til en ørehænger, som er ideel til mandag morgen, når arbejdsugen rammer.

Musikken er produceret af Mik Thybo i samarbejde med Magnus Larsson (bassist fra Lukas Graham), og sangen er optaget på en analog 8-track-recorder, hvilket giver sangen en varm og nostalgisk lyd. Calby omfavner alle livets uperfektheder og den ordinære hverdag, som vi alle sammen kan finde trættende en gang imellem. “The Everyday Bit” er et nummer, som minder os om, at livet er okay, lige meget hvor håbløst det hele kan virke indimellem.

Du kan opleve Calby i Vega den 5 september. Lyt til “The Everyday Bit” herunder:

[/ihc-hide-content]

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com