fbpx

Introduktion: Dirt Bike er et nyt og eksperimenterende soloprojekt fra Pardans’ forsanger

Foto: Konrad Eilenberger

Singlen “Roll In The Hay” giver associationer til en varm sommer, og er en legesyg komposition af forskellige genre. Dirt Bike er nyt, lækkert, eksperimenterende og præcis hvad man har brug for til at gøre en torsdag mere farverig.

Gustav Berntsen, der også figurerer som frontmand i punkbandet, Pardans er nu ude med et nyt dansk solo projekt, Dirt Bike, som er produceret og sunget af Gustav Berntsen selv. Dirt Bike er markant anderledes end Berntsens musik i Pardans. Den progressive og hårdtslående punk er skiftet ud med blødere poppede toner og lo-fi guitar- og basgange på førstesinglen “Roll In The Hay”. Teksten sitrer af sommernostalagi og ærlig ømhed. Singlen er både en blanding af trap, indie og strygermusik. Gustav Berntsen leger med mange udtryk, og markerer sig som en alsidig musiker med stort potentiale.

Dirt Bike produceres i Berntsens hjemmestudie, hvor han jævnligt får besøg af venner, der bidrager til projektet. “Roll In The Hay” er komponeret med ven og musiker Søren Buschmann fra Franske Piger. Dertil optræder Amalie Petri med korvokaler på nummeret.

Vi er vilde med den nye stil Gustav Berntsen kører og glæder os til mere musik fra Dirt Bike. Lyt til singlen herunder og glæd dig til at kunne opleve Dirt Bike’s debutkoncert på Baby Baby Bar i København den 5. september.

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com