fbpx

Ugens Uimodståelige // 34

Foto: Janice // Paul Edwards

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af godterne herunder.

Janice – “Doing Wrong”

Svenske Janice har netop udgivet sin nyeste single “Doing Wrong”. Med sig på singlen har hun sangerinden Molly Hammar. Singlen er ifølge de to sangerinder en hyldest til kvinder i musikbranchen. “Doing Wrong” er spækket med fede R&B-og soulede vibes og de to kvinders stemmer harmonerer virkelig godt overens. Perfekt track til en fredag, hvis du spørger os. Vi kan ikke vente med at høre mere fra Janice. I mellemtiden kan du lytte til singlen på vores playliste “Uimodståelige” på Spotify .

Lucy Love – “SumWair”

“SumWair” er det første nye musik fra den danske elektroniske hiphop kunstner Lucy Love siden 2018. Singlen handler om den følelsesmæssige kompleksitet i mennesket og det uendelige kaos, som dette udløser. Fokusset i sangen er magtkampen i et forhold, som kan medføre skift i en persons selvværd og skabe underdanighed. Sangen er som Lucy’s tidligere musik fyldt med energi , forvrængede lyde og vokaler med synth overgange samt Lucy’s stærke tekster.

Ida Red – “Mama”

Den danske gruppe Ida Red er netop udkommet med deres EP “Home.” Mangler du et ørehængende hit til weekenden, skal du lytte til singlen “Mama”. Singlen er som titlen også indikerer en hyldest til gruppens egne mødre, såvidt som alle andres og det at være mor. Singlens omkvæd er dansabelt og hænger ved længe efter man har hørt det. Ida Red spår på deres fremragende stærke synth-pop EP om en lovende karriere. I aften spiller de endda support for ANNE/SANNE/LIS til en udsolgt koncert på plænen ved Frederiksborg Slot. Gruppen spiller også i Store Vega d. 14. September i selskab med Soleima, Marie Key, Iris Gold m.fl. til “Hej Søster” arrangementet.

Ellers tilføjet:

Awinbeh – “New!”
Charli XCX – “Miss U”
Mags – “Unpredictable”
Cheat Codes, Sofia Reyes, Willy William – “Highway”
Bette – “Hører Dem Ikke”
AVIVA – “Pulling Daisies”
Yellow Claw, Saweetie, INNA, Jenny Morel – “Baila Conmigo”
Blitzkrig – “Vilde Hjerter”
Déyyess – “No Man’s Land”
Annika Rose – “In The End”
Kindness – “Raise Up”
Flume, London Grammar, (Ross From Friends Remix) – “Let You Know”
BROCKHAMPTON – “BOY BYE”
Teenager Forever – “Click Away”
Go Go Berlin – “Go On (Forever)”
Jimmy Smash – “Feel For You”
Mura Masa, Clairo – “I Don’t Think I Can Do This Again”
Jocelyn Alice – “Sweetheart”
Jonah Wright, Hakami – “Dive In You”
BlackWaters – “Long Way To The Sun”
Milky Chance, Tash Sultana – “Daydreaming”
Major Lazer, Anitta, (Dee Mad & Sky Remix) – “Make It Hot”

Følg Playlisten her:Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com