fbpx

ZAAR leger med kontraster på den dystre single “Invisible”

Foto: Therese Precht Vadum

Vores tidligere Ugens Upcoming – danske ZAAR er netop udkommet med singlen “Invisible” forud for sin EP-udgivelse der kommer i oktober.

Sangerinden ZAARs, med det borgerlige navn Sara Flindt, alsidige musikrepertoire består af alt fra konfrontative beats og elektriske synthesizers til en silkeblød vokal. Zaar (er det ikke ZAAR med store bogstaver?) annoncerede op til sommeren udgivelsen af sin debut-EP Lost My Sense of Humor, og hun er nu aktuel med et udspil fra selvsamme EP – nummeret “Invisible”.

I følge ZAAR selv markerer “Invisible” en milepæl på den kommende EP, og hun beskriver den som en dystopisk leg med kontraster – det mørke og dystre overfor Zaars flydende og fløjlsbløde vokal. Hun siger derudover:

“Invisible” er den eneste sang til mig selv på hele EP’en. Det er et nummer, hvor jeg prøver at lytte til mig selv, anerkender og giver mig selv noget selvrespekt. Noget som jeg kan have svært ved, og som jeg både ved og kender mange der bøvler med selv.

“Invisible” er produceret af Amdrup, Ludvigsen og ZAAR selv. Du kan lytte til nummeret her:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com