fbpx

Blaue Blume har sluppet endnu en dragende single forud for albummet Bell of Wool

Foto: Lars Francis Heinzelmann

Danske Blaue Blume er tilbage med endnu en teaser til det kommende album. “Vanilla” er ude med tilhørende animeret video.

I juni vendte Blaue Blume tilbage fra en længere pause med singlen “Morgensol”. Sidste måned kom den fortryllende “Lovable”, og nu er endnu en teaser til det kommende album ude, i form af singlen “Vanilla”. Som tidligere fra Blaume Blume, kan man fornemme 80’er-inspirationer som Talk Talk, The Smiths og Cocteau Twins.

De københavnske art-pop-poeter i Blaue Blume udgiver Bell of Wool den 8. november, og vi kan forvente et album i mørke- og eventyrets tegn. Udover frontmanden Jonas Smiths indlevende vokal, leger de 25-årige romantikere med trommerne og synthen på “Vanilla”.

Du kan se den animerede musikvideo til “Vanilla” her:

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com