fbpx

Devonte Hynes imponerer med flot video til det ligeså flotte nummer “Dark & Handsome”

Foto: Shaniqwa Jarvis

De to talentfulde kunstnere Toro y Moi og Blood Orange er gået sammen om nummeret “Dark & Handsome”, som udkom tidligere på året. Nu er de klar med en musikvideo til nummeret.

Det var allerede til stor begejstring, da de to talentfulde kunstnere Toro y Moi og Blood Orange gik sammen om at lave det chill og enormt lækre nummer “Dark & Handsome”. De to sangeres stemmer harmonerer virkelig godt, og vi bliver endnu engang klar over begge parters enorme talent for musikken. Vi kan kun håbe, at de vælger at udgive mere musik sammen i fremtiden.

Nu har artisterne valgt at udgive en ligeså lækker og flot musikvideo til tracket, som er instrueret af Devonte Hynes (forsanger i Blood Orange) selv. Det er, som man kun kan forvente af den dygtige Hynes en virkelig kunstnerisk video med smukke og klare billeder. Vi ser en masse unge mennesker løbe euforiske rundt på en strand, samt to piger der svinger deres flotte hår til tonerne af Hynes karakteristiske stemme. Vi ser desuden Hynes på en mark i et univers, der emmer af 90’er-vibet hjemmevideo og Toro y Moi på skærmen af en smartphone, der synger sit vers. Videoen skifter undervejs mange scener og udtryk og viser Hynes talent for musikken såvel som det visuelle udtryk.

Se den imponerende video til den mindst ligeså imponerende sang herunder:

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com