fbpx

Nordiske Hits // Uge 41

Foto: Jonas Bang

Så er der igen nye toner fra den nordiske front, og vi har denne gang opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 16 nye tilføjelser. Tjek listen ud her, og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Goss – “Blood”

Sidste år udgav Goss den anmelderroste EP Homeland Security, og i fredags kom der endelig ny musik fra den spændende artist. På sangen “Blood” har Goss skabt en ny interessant lyd, som dykker dybt og skaber mange spændende klangflader. Mads Damsgaard, som står bag projektet Goss, blev kendt som den energiske frontmand i bandet Reptile Youth, som tilbage i 2012 brød igennem lydmuren. Singlen “Blood” afspejler den process Mads Damsgaard gennemgik som soloartist, siden han stoppede Reptile Youth, og er lyden af en ny retning og musikalsk udvikling.

Joggebukse – “Your Love”

Mats Oven, Petter Helland Olsen og Syver Breiby står bag det funky Oslo baserede band Joggebukse. Med indflydelser fra disco, spacefunk, electronica og jazz skaber trioen dansabelt og groovy musik, som du kan høre på sangen “Your Love”. Med en blanding af elektroniske elementer og en næsten Daft Punk-agtig funk guitar, har Joggebukse skabt det helt rette mix af en interessant lytteoplevelse og lysten til at danse. Trioen har i mange år spillet for diverse dansegulve i Oslo, men det er først på singlen “Your Love”, at bandet officielt udgiver deres musik. Så lad Joggebukse fylde din dag med deres solrige og varme lyd.

Where Did Nora Go – “I’m Still Here”

Bag kunstnernavnet Where Did Nora Go befinder sanger, cellist og komponist Astrid Nora sig. På hendes nyeste single “I’m Still Here” skaber Where Did Nora Go en atmosfæriske og fortryllende lyd, som fører dig ind i hendes smukke univers. Sangen er anden single fra hendes kommende EP Womb Of Life, som udkommer den 22. november. Vokalen på “I’m Still Here” blev optaget i ét take, hvilket giver sangen en nærværende og intens kontakt til lytteren, og med teksten som omhandler det, at komme igennem svære tider og finde sig selv på den anden side, har Where Did Nora Go skabt en smuk og ærlig sang.

Ellers tilføjet:

Áslaug – “I’m Sorry”
Highasakite – “Can I Be Forgiven”
Pale Honey – “Set Me Free”
Sunx – “Future Love”
Pil – “Hinanden”
Klaptrae – “Be My Love Act II”
Emma Steinbakken – “Never Forgiving”
Alexander Oscar – “Someone Else”
The Hearing – “ICU”
Blondage – “Breakfast In My Bed”
Nurse – “Eternal Lovers”
Maximillian – “On My Mind”
Jazz Child – “I Am Not Here”

Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com