fbpx

Nordiske Hits // Uge 43

Foto: Fjer // Ugly Dugly

Så er der igen nye toner fra den nordiske front, og vi har denne gang opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 21 nye tilføjelser. Tjek listen ud her, og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Fjer “On My Own”

Den danske artist Fjer (Maja Barløse) leger i et elektropoppet univers, indblandet i alternativ R&B. Singlen “On My Own” er første udgivelse efter debutlabumet You Again fra sidste år, og går på en måde lidt ud til stræbende artister. Tracket handler om de benspænd man kan støde ind i som ny kunstner, når man nægter at gå på kompromis med sin musik. Fjer vil gøre tingene på sin egen måde – og det kan hun også sagtens. Hun fik nemlig international opmærksomhed for debutalbummet som hun både skrev, fremrørte og producerede selv.

Schultz & Forever – “Everybody Hates Him”

Schultz & Forever er Jonathan Schultz solo projekt, og han er snart klar med sit andet album Declaration of Love. Med “Everybody Hates Him” kan det tyde på at han har eksperimenteret med et lidt anderledes lydbillede på det kommende album. Nummeret er en lidt ulykkelig fortælling om en kærlighedshistorie, og er en del mere poppet end hvad man før har kunne høre fra Schultz & Forever.

Natskygge – “Drømme Falder”

“Drømme Falder” er det første vi hører fra den danske gruppe Natskygge. Debutsinglen er lovende – et stærkt, drømmende nummer der gør at vi glæder os til at høre mere fra den selverklærede ‘garagespace’-gruppe. Det er spacerock på dansk, blandet med lidt psych, der skaber en skøn forvirring om hvilket årti man befinder sig i.

Ellers tilføjet:

Strandels – “Slip”
Marc Facchini – “Bag Tonede Ruder”
Got No Filter – “Can You Relax Your Shoulders + Teach Us How to Feel”
Tuvaband – “He Said Me Too”
Megatomas – “Uden Dig” (se red mail)
School of X – “Write My Name”
UNA-LUGA – “Ojn”
Silque “Venus”
Amatør – “Krydshånd og fint papir”
Mozaik – “Handle It Better”
Underlandet – “Når De Ser Mig”
A Choir Of Ghosts – “An Ounce of Gold”
Doula – “Failure To Thrive”
Mina Jung – “Rude To Me”
Death Machine – “Someday”
Marius DC feat. JASMIN – “10 AM Freestyle”
EmmaDop – “Uppercut”
Coucheron – “Ecstacy”

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com