fbpx

Phlake annoncerer stort supportshow til Royal Arena, der blandt andet byder på Emil Kruse og Artigeardit

Foto: PR

Den 9. november giver Phlake koncert i Royal Arena. Gruppen har i dag løftet sløret for et imponerende supportshow.

Den danske popduo Phlake indtager den 9. november scenen i Royal Arena – og de er ikke det eneste velkendte navn på plakaten. Duoen har nemlig lige løftet sløret for et kæmpe supportshow med nogle af gruppens yndlingsartister – dette gælder blandt andet Emil Kruse, som er kendt på den danske hiphop scene for numre som “Air Tonight” og “Hvorhen” og Artigeardit, der blandt andet har hittet med “værformig” og “Joggingsæt”.

Phlake har senest udgivet “Waited All Summer”, som blev et af de mest spillede numre på P3, og de har desuden kæmpehits som “Pregnant” og “Angel Zoo” i bagagen – begge to fra debutalbummet “Slush Hours”, som høstede hele 5 priser ved 2016’s DMA. Gruppen er desuden nomineret til “Årets Pop Artist” til dette års Danish Music Awards.

Produceren Jonathan Elkær fra gruppen lover den største og vildeste koncert i gruppens historie, der blandt andet vil byde på ny og uudgivet musik samt et helt specielt sceneshow. Ud over Emil Kruse og Artigeardit byder supportshowet på KOPS og duoen Soon. Grundet den store efterspørgsel er der i dag sat flere billetter til salg til koncerten.

Varm op til koncerten med en gammel kending her:

Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com