fbpx

Roskilde Festival har netop offentliggjort 12 nye navne

Foto: The Whitest Boy Alive // Tamara Teneta

I den nye pakke af navne byder Roskilde Festival på en bred og spændende palette af nationaliteter og genrer.

Til næste år afholdes Roskilde Festival for 50’ne gang, og med Taylor Swift, som den allerede offentliggjorte headliner, er der lagt op til et brag af en festival. I dag har Roskilde Festival givet os endnu flere grunde til at glæde os. Blandt de 12 nye navne befinder store internationale artister som Thom Yorke, Mura Masa og Pusha-T sig nemlig. Specielt Thom Yorke er en interessant booking, da det bliver hans solo-debut på festivalen. Med sig har han bandet Tomorrow’s Modern Boxes, og dette bliver desuden hans eneste koncert i Skandinavien i 2020.

Et andet interessant navn er de norske/tyske band The Whitest Boy Alive, som har den charmerende Erlend Øye som frontmand. Bandet vender tilbage med deres dansable indie-pop, og koncerten på Roskilde Festival bliver også deres eneste koncert i Skandinavien 2020.

Udover disse navne har festivallen offentliggjort følgende artister:

Whitney (US)
CHAI (JP)
Death by Unga Bunga (NO)
Hugorm (DK)
Land of Kush (CA/EG)
The No Ones (NO/US)
Old Man Gloom (US)
Tropical Fuck Storm (AU)

Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com