fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 40

Foto: PR

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af godterne herunder.

LOLA – “R.O.D”

Den super seje gruppe LOLA har idag givet debut-EP’en Look At Us Now, som er spækket med girlpower, hårdtslående rapbars og festlige og smukke melodier. Man finder alt fra bløde numre som “Deep Soul” – der kom forud for EP’en – og det kunstneriske “Purple Light” til mere upbeat og dansable numre som “R.O.D” og “Pain”. Vi har valgt “R.O.D” til denne uges uimodståelige playliste, da den sætter gang i fødderne samtidig med at den giver én selvsikkerhed. Lyt til nummeret og kom i fredagstemning:

Travis Scott – “HIGHEST IN THE ROOM”

Rapprinsen Travis Scott, der lagde dette års Roskilde fuldkommen ned på Orange Scene, har udgivet den nye ørehængende single “HIGHEST IN THE ROOM”. I 2018 udgav rapperen det famøse og anmelderoste “ASTROWORLD”, hvoraf sange som “STOP TRYING TO BE GOD”, “SICKO MODE” og “STARGAZING” endte på manges læber og i radioerne og gjorde ham til en af de største i rapgamet for tiden. Med sin karakteristiske og tilbagelænede stemme spytter artisten rim på fornemmeste vis, og gør det svært at stå stille og ikke føle sig en lille smule sej. Skub din weekend igang med det nye hit fra Travis!

Doja Cat – “Bottom Bitch”

Vi har før nævnt Doja Cat i forbindelse med Tove Lo, hvor hun optrådte som feature på sangen “Equally Lost”, men sangerinden/rapperen kan sagtens stå alene og bevise sit værd på ægte girlpower-vis. Artisten udgav tidligere på året albummet Amala, hvor hun beviser at hun er en ægte rapqueen, det samme gør hun på denne nye single “Bottom Bitch”. Vi tror at hun vil nå langt med sine fede tekster og hardcore melodier og rim. Skyd gang i weekenden med de energiske toner på “Bottom Bitch”.

Ellers tilføjet:

Goss – “Blood”
Joggebukse – “Your Love”
Danny Brown – “uknowwhatimsaying¿”
Posterboys – “Waiting for you”
Camilla Cebello – “Cry for me”
Alexander Oscar – “Someone Else”
Charlie Puth – “Cheating on you”
Lauv – “Sims”
King Princess – “Hit the Back”
Maisie Peters – “Adore You”
Chris Brown – “Overtime”
Lil Halima – “Block Down”
bülow – “Own Me”
Emma Steinbakken – “Never forgiving”
Fribytterdrømme – “Assassinerdrømme”
Chromatics – “Your’re No Good
No Rome – “Talk Nice”
MoonBee – “Run Run Run”
Abekejser – “Floating Through The Universe”
Dermot Kennedey – “Redemption”
brenn. – “Du Sover”
Liza Anne – “Devotion”

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com