fbpx

Blondage skruer ned for virkemidlerne og op for ærligheden på “JUICE”

Foto: Pernille Smith-Sivertsen & Zille Bostinius

Vi har tidligere udtrykt begejstring for soloprojektet Blondage og debutsinglen “Breakfast In My Bed”. Nu er Pernille Smith-Sivertsen tilbage med endnu en velkomponeret single – “JUICE”.

Det er ikke lang tid siden, at Pernille Smith-Sivertsen overtog projektet Blondage og udgav singlen “Breakfast In My Bed”. Nu er sangerinden tilbage med nummeret “JUICE”, der for alvor viser sangerindens spændvidde som sangskriver. Her er der nemlig skruet markant ned for virkemidlerne, og dermed løftes sløret for en hudløst ærlig og inderlig sang. Pernille fortæller:

JUICE” handler om at få bedre vækstbetingelser, så man kan få lov at gro, blomstre og modnes og blive et lækkert, saftigt menneske. Jeg hader følelsen af at sidde fast i rollen som den bitre eller utilfredse, når det eneste, jeg behøver, er at blive set og accepteret for den jeg er – også når jeg er en uskøn version af mig selv.

Giv den ærlige sang et lyt og se de flotte visuals herunder:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com