fbpx

Nye legende toner fra Dirt Bike

Foto: Konrad Eilenberger

Er du vild med eksperimenterende toner, westernlyd og saxofon, skal du klart tjekke det spirende projekt Dirt Bike ud.

Frontfiguren fra Pardans, der i sensommeren annoncerede sit nye soloprojekt Dirt Bike med singlen “Roll In The Hay”, er klar med sin anden single “Blond Dyed Mohawks”.

“Blond Dyed Mohawks” trækker på elementer fra R&B og hip hop, og kombinerer støvede beats og dyb bas. Med western-guitarer, legende saxofon, chill vibes og Gustav Berntsens forførende stemme beviser Dirt Bike, at han er kommet for at blive. Anton Falck (First Hate) og Jonathan Schultz (Schultz & Forever) gæster således tracket. Sangen handler om fantasier om eskapisme i en kompliceret og ensom verden, som blandt andet kommer til udtryk i teksten her: “My eyes are heavy, we’re on a dirt bike, riding through the valley, we’re absorbed into night…”

Som på den tidligere single leger artisten med mange forskellige udtryk og markerer sig endnu engang som en alsidig musiker med stort potentiale. Desuden kan Dirt Bike opleves til Journey Fest i VEGA den 21. februar 2020.

Lyt til sangen her og få en lidt dejligere torsdag:

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com