fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 50

Foto: KAYTRANADA // PR

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af godterne herunder.

KAYTRANADA – “Culture” feat Teedra Moses

“Culture” er fra dagens udgivelse BUBBA, der er at finde på vores liste over Ugens vigtigste albumudgivelser. Den haitisk/canadiske producer Louis Kevin Celestin, bedre kendt under navnet KAYTRANADA, mikser hiphop beats med woozy house. Han har produceret for navne som The Internet, Anderson .Paak og Rome Fortune, og på EP’en Nothin Like U/Chances havde han co-stars Ty Dolla $ign og Shay Lia med. På BUBBA er GoldLink, Kali Uchis, Tinashe og Pharell Williams blandt gæsterne, og vi er ret pjattede med dagens release.

YellowStraps “Goldress” feat VYNK

Brødrene Alban og Yvan Murenzi står bag YellowStraps, og de har i dag udgivet titelnummeret til deres kommede EP, der er sat til release den 7. februar. Duoen er opvokset i Uganda, men bor nu i Belgien, hvor de udfordrer deres musiske grænser. Med deres varme harmonier og soulede alt-R&B drager de paraleller til artister som Jungle, KAYTRANADA, FKJ og Thundercat. Herudover er de influeret af King Krule, Daniel Caesar, Tom Misch og Moonchild. “Goldress” er et sjælfuldt, lækkert nummer, der har følge af en nævneværdig musikvideo. Vi anbefaler YellowStraps på det stærkeste.

obylx – “with you”

Den Bristol-baserede indie-pop producer Oliver Johnson gik tidligere under kunstnernavnet Odjbox, der skaffede ham over 200 millioner streams. Med den fiktive karakter oblyx er han i dag ude med albummet Twice. Siden januar 2018 har han udgivet en ny single første dag i hver måned. Disse singler sammen med debutalbummet Once og det nye Twice, gør at oblyx har udgivet 37 numre på 24 måneder. Og lyden på alle disse tracks er alsidige – hver sang bringer noget forskelligt. På “Flicker” er der for eksempel neo-klassiske komponenter, og på “With You” navigeres der i indie-pop produktion.

Ellers tilføjet:

Free Nationals feat Anderson .Paak, T.Nava – “Gidget”
KING – “No Hablo Inglés”
Russ – “NIGHTTIME” (Interlude)
Ava Max – “Salt”
Grimes – “4ÆM”
Un-Ti – “Love Me Like Yesterday”
Dua Lipa – “Future Nostalgia”
Nykki – “Lost My Mind”
Harry Styles – “Treat People With Kindness”
Hayley Kiyoko – “runaway”
Alicia Keys – “The Christmas Song”
Macklemore feat Dan Caplen – “It’s Christmas Time”
SkyggeSiden feat Face -“Tipsy”
Tiësto feat Stevie Appleton – “BLUE”
Stormzy feat Tiana Major9 – “Rainfall”
Sofia Carson feat R3HAB – “I Luv U”
Jonas Blue feat Tifa Chen – “Billboard”
Okay Kaya – “Asexual Wellbeing”
Sam Fender – “All Is On My Side”
Charli XCX feat Tommy Genesis – “Bricks”
Lord Siva – “Før Eller Senere”
MGMT – “In The Afternoon”

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com