fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 51

Foto: Vince Staples // Bukunmi Grace

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af godterne herunder.

Vince Staples – “Hell Bound (Ad 01)”

Den amerikanske rapper Vince Staples har med sine store album som Prima Donna (2016) og Big Fish Theory (2017) sat et markant præg på hiphopscenen. Vince Staples er udover sine fede beats og rapstil også enormt lyrisk i sine tekster, der både handler om hans baggrund med fattigdom og vold og om det at håndetere stjernestatussen. Igår udgav rapperen singlen “Hell Bound (Ad 01)”. En lækker vibet og lettere trappet sang, der fremprovokerer fredagsfølelsen.

WIINSTON – “chemicals”

Den danske R&B-duo WIINSTON har haft stor medvind fra start og også levet et superstjerneliv i USA for en tid, da de fik en deal med et stort internationalt pladeselskab. Men efter overvejelse tog de tilbage til hjemlandet for at lave den musik de gerne selv ville. Og idag er de så ude med nummeret “chemicals”, et melankolsk og stille nummer der læner sig mere op ad deres seneste album JELLYFISH i lyden, og er mindre trippy end deres nummer “trip” feat lil nerve fra oktober. Drengene bevæger sig altså i mange genrespor indenfor musikken, hvilket de gør med stor stil.

Club Sport – “City of Angels”

Den australske kvartet Club Sport har den seneste tid gennemgået en stor omvæltning i genrespektret. De et gået fra at være et indiepræget band til at lave mere gennemgående popsange. Deres nyeste singles “City of Angels” er blandt andet et godt eksempel på den mere poppede lyd. Det er en mere stille sang, men stadig med dansable toner og fokus på forsanger Tim Nelsons bløde og lettere androgyne stemme. En lækker sang til en behagelig weekend, der dæmper julestressen.

Ellers tilføjet:

keshi – “blue”
Naliya – “Chaos”
Perttu – “Damage Control”
Paola – “Dreamer”
Gucci Mane – “Mr. Wop”
E^ST- “FLIGHT PATH”
Gladys – “Gennem nåleøjet”
Ten Fé – “Heaven Sent Me”
Cam’ron, Wale -“I Don’t Know”
Ozzy Wacko – “Jaded”
KELLA – “Just My Type”
Mellow – “MAGISK”
Jessie Ware – “Mirage (Don’t Stop) [Benji B. Dub]”
kenzie “MOTIVES”
Baker Grace – “See The Future”
Sigma, Maverick Sabre – “Sell My Soul”
Snille G – “Som Fortjent”
Machine Gun Kelly – “why are you here”
Dámì Sule, Dotty, KinKai – “Someone Beautiful”
Midi Matilda “Killer You Want”
DaniLeigh – “Usually”


Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com