fbpx

PREMIERE: Elsker Dig For Altid er ude med video til sangen “En Vågen Dag”

Foto: Elisa Josefine Zederkof

I december 2019 slap Elsker Dig For Altid to singler som første udspil til en masse ny musik, der udkommer i 2020, og nu er han også klar med en ny musikvideo.

Bag det utraditionelle kunstnernavn Elsker Dig For Altid, er musikeren William Nielsen, og med de allerede to udgivet singler har han bestemt vist hvilket udtryk, han går efter. Musikken bærer præg af elektroniske elementer, som blandt andet stærke synth flader og en autotunet vokal. Elsker Dig For Altid har en vild og eksperimenterende lyd, som bliver understøttet af pumpende rytmer.

Den tilhørende video til sangen “En Vågen Dag” giver et simpelt og minimalistisk, dog unikt udtryk. Vi præsenteres for billeder af selv samme William Nielsen, der bevæger sig gennem tåge og blæst med havet som udsigt – billedet er uklart, og det skaber en fin linje til sangens lyd.

Kombinationen mellem det interessante billede af William Nielsen, og den stærke sang “En Vågen Dag” gør videoen utrolig æstetisk og udtryksfuld. Se den her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com