fbpx

PREMIERE: TÅRNs hidden track “Din Sidste Sang” er nu ude i digital form

Foto: Zuhal Kocan

Den nyudgivet single fra det danske band, har indtil videre være hidden track på B-siden af deres seneste album “Åbne Cirkler”, men er nu ude i digital form og vi kan ikke få armene ned.

Tårn udgav i september 2019 albummet “Åbne Cirkler”, og har siden da været rundt i hele danmark på tourné. Nu er bandet klar med udgivelsen af “Din Sidste Sang”, som før var hidden track på deres vinyl-album. Det pop-poetiske band er blevet ved med at imponere, og gjorde bestemt ingen undtagelse med deres tredje album, hvor Erik Apollos sangskrivning gjorde os bløde i knæene hele vejen igennem. Den gennemtænkte produktion, og de melankolske toner gjorde albummet ganske uimodståeligt og bragte sommervarmen ind i vores liv i de kølige efterårsmåneder.

Sangen “Din Sidste Sang” bærer præg af den svævende og lyse vokal, gennemtrægende keys, en tung bas og rytmiske trommer. Tårn bibeholder deres følsomme melodier, samt poetiske og rørende tekster, hvilket er en del af bandets helt særlige og interessante udtryk.

Endnu en gang hiver Tårn os med ind i deres unikke, sentimentale, farverige og helt igennem dragende univers.
Den digtale udgivelse af “Din Sidste Sang” gør os endnu mere spændte på at se hvad det næste år bringer fra der fynske band.

Lyt til sangen “Din Sidste Sang er:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com