fbpx

Tag din lyserøde pop-brille på og lad dig forføre af Katlah

Foto: Sofie Emilie

Debutsinglen “Stupid Boi” fra den frembrusende kunstner Katlah er som en lyserød tyggegummiboble, der ved bristepunktet udfolder sig til en rå og kraftfuld popbanger i liga med det tidligste MØ.

Den nye elektroniske pop-kvinde, Katlah, er klar til at indtage rampelyset på den danske musikscene efter udgivelse af sin første single “Stupid Boi”, der ramte diverse streamingtjenester i fredags.

I den tilhørende musikvideo, tager Katlah dig om armen ind i en lyserød sky af katte, badedyr, enhjørningebamser og diademer, men man skal ikke lade sig narre af det glimtende ydre. Med sin legende og flabede vokal, udviser Katlah på én gang en forførende og intimiderende side af sig selv samtidig med, at hun og leverer en humoristisk og grafisk video til det bragende, elektroniske popbanger, der blandt andet drager associationer til nogle af MØ’s første udgivelser.

Katrine Brixen, som står bag Katlah, er da også – ligesom MØ – en DIY-kunstner, der selv har skrevet og produceret nummeret – samt skabt musikvideoen. Hun emmer af selvtillid og er ikke bange for at dyrke sin overlegne side. Om tracket siger Katlah selv:

– Jeg har virkelig haft det sjovt med hele projektet omkring “Stupid Boi”. Mine tekster er altid taget direkte fra mit personlige liv, og jeg synes, temaet og stemningen i “Stupid Boi” var en fed følelse at fange.

Hold altså godt øje med Katlah, hvis stærke karakter uden tvivl er et lovende nyt navn på den danske pop-scene.

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com