fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 4

Foto: Okay Kaya // Coco Capitán

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af godterne herunder.

Okay Kaya – “Mother Nature’s Bitch”

Den norskfødte newyorker-artist, Okay Kaya, har denne fredag udgivet et splinternyt album spækket med både energiske og rolige numre. Tracket “Mother Nature’s Bitch” er iørefaldende fra første takt, med smukke, simple akkorder. Den by:Larm-aktuelle musikers egen vokal er tålmodige og blød i kontrast med det energiske beat, og nummeret er det perfekte soundtrack til din fredag aften.

LOVA – “Jealous Of My Friends”

Kald os clairvoyante, men der skulle ikke synskhed til, da vi i 2019 forudså, at LOVA var en af de svenske musikere man skulle holde øje med. LOVA har nemlig siden sin debut bevist, at hun har fortjent sin plads på pop-scenen. Med sin nye single “Jealous Of My Friends” formår LOVA at skille sig ud fra mængden af pop-stjerner med sin hudløst ærlige og tankeprovokerende tekst. Der er ingen tvivl om, at vi kommer til at høre meget mere fra denne svenske stjerne.

Kasket Club x Soul Gem – “Miles Away”

Efter to års stilhed er norske Kasket Club tilbage med et nyt funky track i samarbejde med Soul Gem. De serverer vintage disco direkte til dine øregange, og tilføjer poppede Tame Impala-vibes til fredagen. De organiske instrumenter og sample-æstetiken komplimenteres med en blød falcetvokal, og man drømmer sig helt automatisk væk, mod sommer og sol som ellers for tiden er ‘miles away’.

Ellers tilføjet:

POLIÇA – “Sea Without Blue”
Kluster B – “Counterpart”
Necklace – “Wake Up”
Highasakite – “Under The Sun”
Franc Moody – “Skin On Skin”
Duñe x Crayon – “Pointless”
Animaux Animé – “Afterlife”
Porto Geese – “Tea”
Favor – “Feeling Something”
Jany Green – “Call My Parents”
Ojerime – “Empty”
Havelock – “CHINADOLL”
HAWA – “IPHONE”
Clara – “Thank Me Later”
Wingdings – “Sun”
Doja Cat – “Boss Bitch”
Myke Towers – “Girl”
Four Tet – “Baby”
Felly – “Love And Fear”
Rence – “hate u btw”
Chaz Cardigan – “Not OK!”
Joel Corry – “Lonely”

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com