fbpx

10 hurtige til… boy pablo

Foto: William Glandberger

I oktober udkom Boy Pablos EP ‘Soy Pablo’, og snart skal han spille på både by:Larm i Oslo samt Lille VEGA i København. Vi har derfor bedt ham om at færdiggøre et par sætninger, så vi kan lære det unge popfænomen lidt bedre at kende.

Han er blevet kaldt Norges svar på Mac DeMarco og har spillet på festivaller som Coachella, Lollapalooza og Primavera Sound. Den unge normand Pablo Muñozer er vokset op i Bergen med Chilenske forældre og har med sin afslappede, uptempo indie-lyd forenet det bedste fra de to verdener. Hans første EP fra 2017, der blandt andet rummer hittet “Everytime”’, gik viralt på Youtube og lagde bunden for hans stigende succes. Med lækre guitarriff, ungdommelig energi, og humoristiske melodier beskriver Boy pablo livets op- og nedture, og vi kan godt forstå hypen omkring ham. 

1. Min musik er…

– nørdet, lam og catchy

2. Jeg begyndte at lave musik, fordi…

– hele min familie altid har været interesseret i musik, og jeg kunne lide at spille instrumenter. Mine brødre har altid lavet deres egen musik

3. Den bedste koncert, jeg nogensinde har været til, var…

– da min storebrors band “Social Suicide” spillede i 2011. Jeg var virkelig ung og stod ved siden af scenen og så for første gang folk lave moshpit. Det blæste mig omkuld.

4. Hvis ikke jeg var musiker, ville jeg…

– nok læse til lærer eller prøve at blive professionel FIFA-spiller... eller noget…

5. Min yndlings artist lige nu er…

– det her punkband kaldet PUP. Det er en meget forfriskende form for punk. Jeg har aldrig hørt den form for catchy sange, før jeg begyndte at lytte til dem.

6. Det vigtigste for mig, når jeg laver musik, er…

– at jeg selv kan lide sangen, og at jeg ikke kun gør det, så alle andre synes jeg er sej.

7. Når folk lytter til min musik, skal de…

– enten danse eller græde – eller begge ting samtidig.

8. Min koncert i København bliver…

– larmende, svedig og fjollet. Vi har spillet i København før, og vi ved, at folk er klar til at danse, så vi vil være sikker på ikke at skuffe dem.

Selvom konceptet hedder 10 hurtige, blev det i denne omgang kun til 8 – men det får os nu ikke til at glæde os mindre til, at han gæster henholdvis by:Larm og Lille VEGA.

Den 21. årige multiinstrumentalist, sanger og sangskriver kan sammen med fire gode venner opleves den 23. marts i Lille VEGA i københavn.

Hop ind på vores Facebook, hvor du til og med den 17. februar har mulighed for at få fingrene i 2 koncertbilletter til boy pablo samt lidt lækker merch – og sidst men ikke mindst kan du få glæden af at møde selve artisten ved et meet & greet.

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com