fbpx

10 hurtige til uimodståelige Favor

Foto: Kia Hartelius

Søndag den 23. februar indtager sangeren Favor Musikhuset i Aarhus i forbindelse med Bands of Tomorrows Uimodståelige. Vi har bedt ham færdiggøre 10 sætninger, så man kan få et indblik i, hvad vi kan forvente af koncerten.

Vi har længe holdt et vågent øje med den danske kunster Favor, der med sin nyeste single “Feeling Something” lægger op til en indie-discofest, når han den 23. februar skal spille Musikhuset op. Vi har stillet den elskværdige musiker 10 sætninger til færdiggørelse, og blev ret så henrykte over de humoristiske og ærlige svar, som kom tilbage.

1. Min musik er…

– til at gøre sig klar foran spejlet med. 

2. Jeg begyndte at lave musik fordi…

– min gamle musiklærer sagde, at vi skulle holde os fra at skrive sange. “Neej, I SPILLER sange, lad nogen andre SKRIVE dem.” Det gad jeg fandme ikke høre på. 

3. Jeg finder inspiration i…

– alt det mine kollegaer render og laver. Jeg er ret imponeret over, hvor meget godt musik, der sparkes ud af Danmark. 

4. Den bedste koncert, jeg nogensinde har været til, var…

– nok Paul Mccartney, fordi mine forældre tog mig med uden at fortælle mig det. Jeg havde lige været til fysik og kemi eksamen i 9. Klasse. Vi trak syre og baser. Tror vi fik 7. Men McCartney var helt som jeg havde forestillet mig det og det er bare rigtig rart, at virkeligheden engang imellem er som man forestiller sig. Især når man er 15 år gammel. 

5. Det vildeste sted, jeg kan forestille mig at spille, er…

– og bliver for evigt og altid Orange Scene. Sådan er det bare. Og sådan skal det være. 

6. Hvis ikke jeg var musiker, ville jeg være…

– lige så folkekær som Mads Steffensen og have mit eget talkshow på TV2 hver fredag aften, hvor jeg ville overraske mit publikum ligesom Oprah og Ellen i deres shows. Det virker fandme til at være et godt job.  

7. Jeg drømmer om…

– altid at leve af at finde på ting og samtidig have musik som mit ankerpunkt. 

8. Det vigtigste for mig, når jeg spiller live, er…

– at jeg spiller sammen med mennesker som griner varmt over den måde, jeg danser på. 

9. Når folk lytter til min musik, skal de…

– tage den til sig som deres egen. Den er ikke kun til mig selv. 

10. Til min koncert i Musikhuset kan man forvente…

– at jeg spiller for første gang med et nyt album i posen og et nyt band som jeg det sådan helt knibe-i-armen over at have med mig. Det bliver godt.

Vi glæder os til at danse til Favors forførende melodier og samme aften opleve den soulede R&B-gruppe LOLA. Du kan finde den officielle facebookbegivenhed til arrangementet her.

Tags:
,
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com