fbpx

10 hurtige til Uimodståelige LOLA

Foto: Olle Häggberg

Søndag den 23. februar indtager LOLA Musikhuset Aarhus i forbindelse med Bands of Tomorrows Uimodståelige. Vi har bedt forsangeren Mikala færdiggøre 10 sætninger, så man kan få et indblik i, hvad man kan forvente af koncerten.

Vi er vilde med LOLA, der laver R&B i verdensklasse. Trioen, som består af Mikala Bosetti, August Campeotto og Olle Häggeberg, udgav i 2019 deres første udgivelse Look At Us Now, hvor debutsinglen ”Deep Soul” var på vores liste over årets bedste danske sange. Den 23. februar skal de, samme eftermiddag som Favor, spille i Musikhuset Aarhus, og vi har i den forbindelse bedt LOLA om at færdiggøre 10 sætninger, som er blevet besvaret af deres superseje forsanger Mikala. 

1. Min musik er…

– Stærk, sårbar, sensuel, dyb og frigørende. Min musik er mit eget univers, hvor jeg kan være, hvem jeg vil være, lyde og se ud, som jeg vil, og hvor der ingen grænser er for fantasien.

2. Jeg begyndte at lave musik fordi…

– Jeg ikke kunne lade være.

3. Vi finder inspiration i…

– Alt slags kunst, naturen, livet og hinanden. 

4. Den bedste koncert, jeg nogensinde har været til, var…

– NAO i Store VEGA. Hun løftede taget, og havde os alle i sin hule hånd fra start til slut!

(Det er vi i øvrigt 100 procent enige i – læs vores anmeldelse af koncerten her).

5. Det vildeste sted, jeg kan forestille os at spille, er… 

– Madison Square Garden eller Hollywood Bowl.

6. Hvis ikke jeg var musiker, ville jeg være…

– Psykolog

7. Jeg drømmer om… 

– At spille vores musik i hele verdenen og at skabe musik, til jeg ikke kan længere.

8. Det vigtigste for mig, når jeg spiller live, er…

– At publikum føler sig inkluderet og frie. At skabe en connection og en oplevelse, man husker – og kan tage med sig videre!

9. Når folk lytter til min musik, skal de…

– Græde, danse, føle sig selv, få energi og føle sig inspireret!

10. Til vores koncert i Musikhuset kan man forvente… 

– At komme igennem hele følelsesregisteret. Danse, lytte, græde og forhåbentlig føle sig lettere og gladere efter.

Du kan finde den officielle Facebook-begivenhed her. Varm op til koncerten med deres liveudgave af hittet “Deep Soul”, som man kan se lige her. Vi glæder os!

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com