fbpx

From Scratch varmer op til by:Larm og slipper den punkede single “The Plague”

Foto: Helen Røstum

De unge kvinder fra norske From Scratch er ikke bange for at udfordre tidens poptendenser, med deres rockede og selvsikre lyd på “The Plague”

Med en drøm, der udsprang af en samling LP’er og en kasseguitar, startede fire unge kvinder fra Oslo et band fra bunden, som de passende kaldte From Scratch. Dog befinder rockbandet sig nu langt fra bunden, eftersom de har spillet på flere festivaler og koncerter rundt omkring i hjemlandet Norge.

I dag har gruppen smidt den eksperimenterende og dragende single “The Plague” ud, hvor især instrumenteringen er til at bide mærke i. Sangen er både dyster og dansabel, og lyden bæres af grungy guitarriffs, legesyge synthesizers og selvfølgelig en selvsikker vokal. 

Bandet var på vores liste over 20 nordiske navne, som man skulle holde øje med i 2020, og i år kan de opleves på by:Larm Festival, som løber af stablen om blot en uge.

Lyt til den spændende single herunder:

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com