fbpx

Kom i totalt power-women rockstemning med Snakes’ nye single og deres vilde musikvideo

Foto: PR

Den punkrockede trio er nu klar med ny single og tilhørende musikvideo!

Det svenske band Snake, som består af Tess De La Cour, Madeleine Frankie og Mia Maria Johansson, udkommer i dag med singlen “Falling”. Sangen er fra deres kommende album, som er på gaden til efteråret.
Dette er det første vi har hørt fra bandet siden deres debutalbum Cradle of Snake helt tilbage fra 2015.

Nu er det mega powerfulde punkrockede band, klar med deres første single i fem år og her får den fuld skrald. Sangen er båret af en distorted guitar, stærke vokaler og et stabilt trommebeat. Alt i alt bliver sangen til en vild oplevelse og giver os billedet af Snakes autentiske og originale univers.

De fortæller selv om deres kommende album:

– Vi har arbejdet med sangene før det her album. Vi har arbejdet med dynamik og at finde ud af hvad vi er gode til, for at styrke det. Sidste udgivelse gik virkelig hurtigt, fra da vi havde skabt det til at det blev indspillet, der blev måske ikke så meget tid til at tage det til eftertanke. Det blev rigtig godt, men denne her gang har vi taget os bedre tid.(…)

Hør deres nye single “Falling” og se deres tilhørende musikvideo lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com