fbpx

Norske Hedda Mae byder op til dans på sin groovy debutsingle

Foto: Øystein Grutle Haara

Det norske stjerneskud er klar med sin allerførste single, som rammer gaden i dag, og vi kan slet ikke stå stille!

Med en stærk attitude og smuk vokalpræstation viser Hedda Mae os, hvilken artist hun er på sin nye single “Pride Goes Before A Fall”. Den norske sanger er vokset op i Bergen, og har arbejdet på sin musik længe. Nu er hun endelig aktuel med sin nye single.

Hendes lyd er farverig og legende. Den nye sang bliver båret af lækre bas-gange, percussion og groovy tromme-rytmer, hvilket gør nummeret utrolig dansabelt og autentisk. Hedda Maes vokal er gennemtrægende, og melodierne er catchy. Disse elementer gør sangen genkendelig, og man får straks lyst til at finde danseskoene frem, når man lytter til det.

Hedda Mae er også aktuel på Trondheim Calling og by:Larm, så der er meget der tyder på, at hun får et stærkt gennembrud i 2020. Vi glæder os i hvert fald til at følge med fra sidelinjen.

Lyt til Hedda Maes nye single “Pride Goes Before A Fall” lige her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com