fbpx

Strandels får os til at nyde øjeblikket på deres single “Breath It It”

Foto: PR

Det er gået stærkt for Strandels, så stærkt at de skal huske at nyde øjeblikket. Det husker de dem selv (og os andre) på i deres nye single “Breath It In” fra deres kommende debutalbum.

Den svenske duo Strandels har sunget sammen så længe, de kan huske. Tova og Sixten med efternavnet Strandell er nemlig søskende og begyndte allerede som henholdsvis 11- og 13-årig at lave musik sammen. Deres kærlighed til country gennemsyrer deres numre, og deres stil kan beskrives som en nordisk udgave af Taylor Swifts gamle udgivelser. Vi har dem på vores liste over 20 nordiske navne, du skal holde øje med i 2020 – blandt andet på baggrund af, at Strandels arbejder frem mod et debutalbum, som skal udkomme i år. De har allerede udgivet ”Slip” og ”Not My Party” fra albummet, og i dag er de så udkommet med tredje single nemlig ”Breathe It In”. Selv fortæller de om temaet i singlen:

”Breathe it in” handler om at være dårlig til at stoppe op og tage ting ind, ikke værdsætte det, du har lige nu, men altid se frem. En typisk ting er, at du først værdsætter noget, når det er forbi, og at du bliver klar over, hvor godt du havde det men ikke tog det ind på det tidspunkt. Det kan være fra et relationelt perspektiv men også mere generelt i livet. Du overanalyserer, overtænker og ser ting med de forkerte øjne i stedet for bare at trække vejret og tage alt ind. 

“Breathe it in” er en god tilføjelse til deres tidligere udgivelser. De mere poppede vers og de gedigne countryriffs, fine korarrangementer og Tovas luftige stemme husker en på at trække vejret – hvilket jo også netop er sangens mantra. De har fundet et hul i den nordiske musikbranche og sætter sig fint i det med deres country-pop. Lev i nuet og lyt til “Breathe It In” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com