fbpx

Atusji leverer et selvsikkert rapflow på “Fake Wishes”

Foto: Frederik Juul Jensen

Genrefusionerende Atusji er ude med en dugfrisk ørehænger, hvor sangeren viser sig fra sin trappede side.

Atusji skruer op for de trappede hi-hats på sin nye single “Fake Wishes”, mens rappen leveres ubesværet fra den spirende artist. Det er ikke længe siden, at danske Terkel, der er musikeren bag Atusji, delte en anden ørehængende single “Pets”, som også imponerede os. Begge singler leder op til kunstnerens kommende mini-album soapbox, Vol. 2.

Lyden af Atusji beskrives bedst som en fusion af R&B, hiphop og alternativ 00’er-pop, der bærer præg af melankoli og nostalgi, alt mens Terkels distinkte vokal smelter sammen med de ørehængende beats. “Fake Wishes” er ingen undtagelse, selvom denne single især viser en mere trappet side af den talentfulde kunstner. Med nummeret kommer også en musikvideo, hvor Terkel cruiser rundt i lavt belyste gader om aftenen.

Atusji skulle have spillet på årets SPOT Festival, som jo desværre er blevet aflyst grundet corona-smitten. Vi håber, at Terkel og resten af SPOT-lineuppet kan opleves på anden vis inden længe.

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com