fbpx

Den eksperimenterende Hôy la imponerer endnu en gang med ny trip-hop elektronisk single

Foto: Sarah Liisborg

Den norske artist er i dag klar med sin første single i 2020, og her viser hun endnu en gang hvordan man laver et pragteksemplar af en skøn elektropoppet single.

Den autentiske norske artist Hôy la, med det borgerlige navn Ingri Høyland Kvamstad, havde sin debut i 2017 med sangen “Please”. Senere hen har hun slået benene væk under os med sange som “Purple”, der var en hyldest til Japan, og derudover var vi også glade for sangen “Saturday”. Sidst vi hørte fra sangerinden var i 2019 med sangen “Kids”. Så alt i alt kan man sige at Hôy la har gjort indtryk på os, og hun har bestemt gjort sig bemærket på den skandinaviske musikscene. Blandt andet har hun gæstet Roskilde Festival i 2019, Uhørt Festival 2019 og Reeperbahn festival i 2017.

Nu er Hôy la klar med en ny sang “Ice02”, der ligesom det vi tidligere har hørt fra hende, er en eksperimenterende elektropoppet single. Den bliver båret af kraftfulde trommer, der giver sangen et mere eksotisk udtryk. Vokalen er gennemtrægende og bliver understøttet af orgel-loops. Tekstuniverset er poetisk, og faktisk har Ingri Høyland taget inspiration fra videospillet ICEY.
Selv fortæller hun:

Jeg skrev ‘Ice02’ tilbage i 2018, og det er et nummer, der cirkulerer omkring min dødsangst. Gennem musikken kan jeg udleve mine dystre fantasier og jeg bliver på den måde fanget i mit eget narrativ, ligesom Icey.

Lyt til den nye sprøde single “Ice02” og se den tilhørende musikvideo her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com