fbpx

Shura tager os mod skyerne på sin nye single “elevator girl”

Foto: Hollie Fernando

Midt i denne kaotiske tid er der heldigvis stadig ny musik, at glæde sig over – og denne gang er det Shura, som leverer en tilbagelænet funkhymne, der ikke kan andet end, at få én til at trække på smilebåndet.

Man skal ikke se længere tilbage end den solrige august måned, for at finde den britiske musiker Shuras udgivelse af sit gennemførte album forevher – en samling af moderne soul-kompositioner, der fortæller om en queer kærlighedshistorie. Igennem religiøse temaer og storslåede beskrivelser blev musikerens rejse over Atlanten det perfekte symbol på både den ophøjede lykke og reelle frygt, man kan opleve under en nyforelskelse. Og det er netop dette, som Shura igen indkapsler på sin nyeste single “elevator girl” med ordene:

She elevates my world // 22 floors up // I’m high, it’s like a drug // She’s my elevator girl.

Nummeret udfolder, i bedste Shura-stil, den spændte energi i teksten med groovy trommer, en funky baslinje, drømmende synthesizers og ikke mindst sangerens genkendelige luftige klang. Men denne gang har Shura fået besøg af den spirende amerikanske rapper Ivy Sole. Det er sjældent, at musikeren har features med på sine numre, men det må siges at klæde sangen godt med lidt hurtigere rim – og her får akkompagnementet også en mere kantet karakter med det fremtrædende beat og en pirrende rytmeguitar.

Vi har glædet os til at høre mere fra det britiske talent, og det kunne ikke komme på at bedre tidspunkt – for dette nummer kan måske ikke få én helt op af sofaen, men det kan i hvertfald få ens humør helt i vejret.

Tags:
,
Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com