fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 11

Foto: Lillebittebock // Universal Music Group PR

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend, og giver dig det ugentlige overblik over de største hits, og de mest iørefaldende sange. Denne gang bringer vi 25 brandvarme og helt nye tracks fra nær og fjern.

bby ivy – “U Got It Bad (Blow My Mind)

Den norske musiker bby ivy har altid haft musikken i sig. Med kun 19 år på bagen, har denne fremadstormende artist taget den urban-trappede hiphop-genre til sig og krydret den med en tilpas omgang pop-produktion. Med nummeret “U Got It Bad” markerer hun sig som et navn, man i den grad skal holde øje med. bby ivy er klar til at overtage den internationale musikscene, og har allerede en solid fanskare der støtter hende på Instagram, hvor hun portrætteres med neongrønne cornrows og massere af attitude – og det er vi vilde med! Er du også fanget af bby ivys musik, kan læse om hendes EP Grizzly her.

Estherlivia – “Limbo”

Svenske Estherlivia har netop sluppet det mørke og rytmisk dragende nummer “Limbo” der har en langt mere mystisk og dyster tone end hendes andre numre, men det klæder virkelig hendes skrøbelige stemme, der står i stor kontrast til den dybe elektroniske bas. “Limbo” handler om at befinde sig i et slags mellemstadie, hvor man kan koble af fra sine mange tanker. Men uanset om det kan føles skønt for en stund, så har ingen lyst til at være fanget det sted, hvor dagene bare flyder sammen, og hvor man aldrig rykker tættere på, at nå sine mål. Med singlen varsler Estherlivia sin kommende debut-EP, der lander senere i år.

Lillebittebock – “Fønix”

På en højskole på Præstø befinder Lillebittebock sig lige nu, efter han har lagt det vilde og nedbrydende by-liv bag sig for det bedre. Her dyrker han kampsport, mens hans musik udkommer. På debut-EP’en Ondskaben Tog Over kigger Bock tilbage med retroperspektiv på sin seneste udgivelse “Onskaben Tager Over”, og reflekterer over de kampe og indre dæmoner der har plaget ham hele livet. Lillebittebock er den danske ambassadør for den uddøende genre soundcloud-rap også kaldet emo-rap, og sangen “Fønix” er et symbol på, hvordan man nogle gange må rejse sig fra asken, og genfinde sig selv. Bock er uden tvivl en af de mest kantede og unikke rappere vi har i Danmark lige nu.

Ellers tilføjet:

ALMA – “Stay All Night”
Ecstacy In Order – “Coinsidence”
ELBA – “Remember Me”
Emilie Nicolas – “Who’s Gonna Love You”
Feels – “Lost”
Felix Cartal & Sophie Simmons – “Mine”
FLETCHER – “Forever”
Gurli Octavia – “Drinks”
I Am Karate – “Good At First”
IVYxM – “Games On”
Lennon Stella – “Jealous”
LittGloss – “L.A. Traffic”
Neon Priest – “Holy Ghost”
Octavian & Skepta – “Papi Chulo”
Sabiyha – “Choorile”
SOÉL – “Exhale”
Soleima – “Thing Called Love”
SULKA – “Usagt”
Sylo Nozra – “Ginny”
Tessa – “Så’n der”
The White Album – “Just Take Your Time”
Vera Hotsauce – “Dad’s Bugatti”

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com