fbpx

Behagelig bedroom pop med drømme om grønne golfbaner og blå himmel

Foto: Anna Rogneby

Den sprudlende norske gruppe Vegard & Iver Band udgav i fredags deres anden single. Denne gang handler sangen om den verdenskendte golfspiller Tiger Woods og sommerforelskelse.

Vegard & Ivar Band er ude med noget af en lækkerbisken. Nummeret “Tiger Woods” er et stykke skarpskåret svingende pop med en midte af bløde og cremede vokaler. Sangen følger op på gruppens debutsingle “Dancing on the Sofa”, der ligeledes er en behagelig omgang bedroom pop. Blandt bandets medlemmer er der hentet musikere fra andre acts – blandt andet fra Fieh, Selmer, Mall Girl, Daufødt og Kanaan. Bandet er altså en pose blandede bolsjer, der er stykket sammen til et lækkert mix af sukkersøde tekster og ørehængende melodier.

Den nye single “Tiger Woods” er god til en solskinseftermiddag uden en sky på himlen med drømmene om grønne græsmarker og golfbolde. Du kan høre den svingende single her.

Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com