fbpx

Buzzard Buzzard Buzzard leverer drøngod rock på “Hollywood Actors”

Foto: Siân Adler

Normalt producerer det Cardiff-baserede band Buzzard Buzzard Buzzard mere folk- og indierock, men denne gang er de ude med en god, gedigen rocksang, “Hollywood Actors”.

Det britiske rockband Buzzard Buzzard Buzzard begyndte egentlig som et solo-fritidsprojekt for forsanger og guitarist Tom Rees i 2016. Rees fik mere og mere blod på tanden, indtil han udvidede projektet til en kvartet med sin bror Eddie Rees, guitaristen Zac White og trommeslageren Ethan Hurst i 2018. Siden da har de spillet lækker rock, og rigtig gerne live, for de rocktørstige englændere. Deres nyeste single “Hollywood Actors” er en af deres mere standard rocksange, og omkvædet leder tankerne mod rockklassikeren “Life Is a Highway”. Om nummeret fortæller forsanger Tom Rees:

Det er nok den mest rockede sang jeg har skrevet. Lyrisk stammer den fra denne vane jeg bliver ved med at have, når jeg ser film, hvor det pludselig går op for mig, at alle i filmen bare spiller skuespil, og hele filmen bliver fuldkommen surrealistisk og det går op for en hvor sindssyg filmindustrien er. Jeg begyndte at anvende det perspektiv i hverdagen og lighederne var rystende, jeg følte at alle omkring mig spillede skuespil! 

Bandet skulle egentlig have været på tourné, men på grund af den igangværende coronakrise er den blevet aflyst. I stedet hygger de sig med at lave en youtube-serie ‘Rock or Not‘ i deres studie. Så hvis man er interesseret i rock, er det værd at tjekke ud.

“Hollywood Actors” er i hvertfald et rocknummer og kan høres herunder:

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com