fbpx

Det svenske band Maple & Rye spiller sommeren ind på ny indie-poppet single

Foto: Emil Daniel

I vores naboland kan man finde det skønne indie-pop band, der på alle måder varmer os op til sommerhygge under solen.

De svenske band Maple & Rye opstod tilbage i 2014 i Gothenburg. Det var kollegaerne Leo Lönnroth og Gustav Rybo-Molin der fik idéen, og derefter kom Milton Lönnroth og Henrik Bielsten med. De har alle en stor rolle i bandet, da de både komponerer og skriver teksterne sammen. Deres første single “Lost” udkom i 2016, og senere, i 2017, udgav de EP’en Nothing Poetic, hvor man kan finde sangen “Hymns of Poseidon”, der fået over to millioner streams på spotify.

Bandet har efter EP’en udgivet en håndfuld singler, og nu er de klar med deres tredje single i år. Sangen hedder “Eldorado”, og er et smukt bud på en indie-pop sang, hvor guitarspil og vokal er i fokus. Sangen rummer en fin handling, som Milton Lönnroth fortæller om:

“Eldorado” er en sang der handler om naiv optimisme. Den slags optimisme som strider mod al logik og fornuft, men på en eller anden måde, i nogle individer, finder en måde at fortsætte med at eksistere på.”

Sangen er en del af bandets kommende debutalbum For Everything, der udkommer til maj, men indtil da kan vi glæde os over det nye udspil “Eldorado”. Hør den her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com