fbpx

“Glue” med Lil Halima klistrer sig på bedste vis fast i øregangene

Foto: Ida Bjørvik

Lil Halima er ude med sit første udspil i 2020, i form af nummeret “Glue”, der på skønneste vis udtrykker det klaustrofobiske ved, at være i et tæt forhold.

2019 var virkelig den norske sangerinde Lil Halimas år. Hendes EP For the Dark days var på vores liste over 25 album og EP’er vi ville huske, og hittet “Take Me To Your Planet” på vores liste over årets 25 bedste internationale sange. I dag udkommer hun med den første udgivelse i 2020, den glade pop sang “Glue”. Sangen fortæller på en let og lækker måde, om problemerne ved det lidt for omklamrende i et forhold, for en person der er glad for at have sit eget space. Om nummeret fortæller Lil Halima:

– Forpligtelse er svært, og det kommer altid til det punkt, hvor jeg er bange for, at den anden person helst vil have os limet sammen. Du ved – gøre alting sammen, altid hænge ud, alt det der. Jeg er ikke den type person, jeg holder af mit eget rum, selv i et forhold. Men samtidig ville jeg skrive om det på en måde, så det ikke er ligeså trist, fordi det betyder ikke, at man ikke holder af personen, vel? Denne her sang var så sjov at lave, og jeg har danset til den i et stykke tid og jeg er så begejstret for, at andre også kan danse til den nu!

Dansabelt er nummeret i hvertfald, og det er svært ikke at vrikke lidt med kroppen, når det kommer på. Den pulserende bas og Lil Halimas lækre R&B-vokal gør nummeret til et stensikkert hit hjemme i stuerne. Det er helt sikkert et nummer man kan sende videre til kæresten, hvis man synes han/hun er blevet for omklamrende.

Lyt til lækre “Glue” med Lil Halima her:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com