fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 14

Foto: MARBLES // Marthe Thu

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend, og giver dig det ugentlige overblik over de største hits, og de mest iørefaldende sange. Denne gang bringer vi 25 brandvarme og helt nye tracks fra nær og fjern.

Frank Ocean – “Dear April”

Så er den højt-elskede Frank Ocean klar med ikke bare én, men hele to super lækre singler. Den ene af de to nyudgivet sange “Dear April”, emmer af melankoli, der har vokalen og den smukke tekst som fokus. Vokalen og teksten bliver båret af en kraftfuld guitar, der på alle måder klæder Frank Oceans stemme rigtig godt. Forventer man andet end et utroligt stærkt nummer af den mega succesfulde Frank Ocean? Nej, nok ikke. Han leverer altså endnu en gang et nummer, der rummer så mange følelser at hårene på armene rejser sig. Der er god grund til at glæde sig til at se, hvad resten af året vil bringe for sensationen Frank Ocean.

Clara Mae – “Run Into You”

Clara Maes nye single “Run Into You” er et nummer, der virkelig sætter ord på, hvordan det er at være i byen, hvor man er lidt små-fuld måske, og hvor man støder ind i nogen man ikke lige havde regnet med at skulle møde. Hun sætter derudover ord på den genkendelige følelse af moralske tømmermænd. En ret klassisk følelse, der bliver understøttet af en skøn pop-produktion, som gør nummeret let og ungdommeligt. Det lækre pop-udtryk er helt essentielt for Clara Mae, og hendes lyse, luftige stemme leverer en melodi, man med sikkerhed ville kunne synge med på en fredag aften i selskab med vennerne.

MARBLES – “Woman”

Indie-pop kvartetten fra Oslo MARBLES prikker hul på de varme tider, med deres nye sang “Woman”. Sangen emmer af sommerens sol, og smukke sommeraftener. Den drømmende pop-vibe bliver båret af lækre guitar-riffs, gennemtrægende synths, let genkendelige melodier og energiske trommer. Derudover giver forsangerens vokal assosiationer til 60’ernes folkede toner, hvilket giver den et skarpt udtryk. “Woman” lyser den ellers dystre corona-tid lidt op, og får os til at savne dansegulvet i de her festløse tider. Sangen er det første udspil til deres kommende EP, som man kan glæde sig til at høre senere på året.

Ellers Tilføjet:

Blæst & Dusin – “Gemmeleg”
Calby – “The Million Dollar Song” 
Charly Haze  – “Tanlines”
Cuntrie & Elsa Carmona – “Dear Sadness”
Helene Bak – “Fuel to the Flame” 
IVA – “I WISH” 
KING – “Mafia”
Lycio – “Nightfall” 
Lova – “Own Worst Enemy”
Martha Elisabeth – “Real?” 
Maximillian “Still Alive”
Neon Ion – “Bring it back” 
Oh Wonder – “Lonely Star”
Peaceful James “Sometimes I Just Miss Her” 
Sam Asgari – “Set You Free”
Télé Rouge – “Étoile Binaire”
Troye Sivan – “Take Yourself Home”
Thundercat – “Lost In Space / Great Scott / 22-26”
We Are The Way For The Cosmos To Know Itself – “Under The Sun”
Whigfield – “Suga”
Wolf – “Ghost”
Yves Tumor – “Romanticist”

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com