fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 15

Foto: Alfie Templeman // Blackksocks

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend, og giver dig det ugentlige overblik over de største hits, og de mest iørefaldende sange. Denne gang bringer vi 25 brandvarme og helt nye tracks fra nær og fjern.

Alfie Templeman – “Happiness in Liquid Form”

Den blot 17-årige multiinstrumentalist Alfie Templeman bringer glæde til fredagen i form af et melodisk og glad danse-nummer. Nummeret udkom i onsdags og går under titlen “Happiness in Liquid Form”. Det er svært ikke at blive i godt humør af dette nummer, der er artistens hidtil mest farverige og optimistiske udspil. Vi har længe haft den talentfulde indieartist under vores rader – blandt andet som et af de 20 internationale navne man skal holde øje med i år. At fremadstormende Alfie Templeman er en musiker, vi skal holde godt øje med, beviser kunstneren endnu engang med det nye livlige disconummer.

Coucheron x Pasha – “Lighthouse

Et ægte fredagsnummer kommer fra de to nordmænd Coucheron og Pasha. Musikerne, der normalt står med et ben i hver deres genre-lejre, er her gået sammen om at skabe dette ekstremt dansable discopopnummer. Coucherons nytænkende elektropop og Pashas mere eksplossive hiphop forenes smukt på singlen “Lighthouse” – der i øvrigt bliver gæstet af Soul Gem. Denne energiudladdende fusionering gemmer heldigvis på endnu flere godter, og vi kan se frem til, at duoen udgiver en EP i løbet af foråret. Med den groovy bas og det nostalgiske hiphop-flow, er dette nummer en god kandidat til at kurre din klubtrang – trangen efter at komme ud og danse på en fredag aften som i dag.

Fjer – “First Place”

Der lyder et tydeligt og højt rungende NEJ fra Fjer, der viser, hvor skabet skal stå med sangen “First Place”. Den danske selvproducerede elektropop/R&B-musiker viser med benhård attitude og ekstrem sassyness, hvordan man siger fra og står op for sig selv. Singlen viser en mere edgy side af den fremadstormede artist, der udover denne single har nogle stærke produktioner i bagagen.

Ellers tilføjet

AICK – “Never”
Charli XCX – “forever”
Charlotte OC – “Falling for You”
Ernest – “Never Leaving”
Ganger – “Stu Ywn”
Goldie 6is x Vinnie – “For evigt”
Gorillaz – “Aries (feat. Peter Hooks and Georgia)”
Horrible Sophie – “Oh My Goddess”
IB101 – “Goody Two Shoes”
IVAN$ITO – (every thing is reggae)
Jijikusanda x Atusji – “Silhouetter”
Jaya Merichau – “Helt Ned”
K-phax – “Ballin”
Lennon Stella – “Fear Of Being Alone”
Liss – “Waste My Time”
Maia Wright – “View”
Moyka – “Spaces”
MOZAÍK – “R U High”
Perfect Plush – “Newb”
Ruuth – “Her”
Spejlvendt – “Luna”
The Beths – “Dying To Believe”

Følg playlisten her:

Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com