fbpx

Velvet Volumes søstertrio laver eventyrlig rock på nummeret “Carry”

Foto: PR

De tre søstre fra Velvet Volume er i dag ude med endnu en single, denne gang med det mere eksperimenterende nummer “Carry” med tilhørende musikvideo.

Vi var helt vilde med Velvet Volumes debutsingle “Lonely Rider” fra deres kommende album, og i dag er de tre søstre så ude med nummeret “Carry”, hvor de er gået en lidt anden vej end tidligere. Selv fortæller bandet:

– Carry er en yderst selvmedlidende sang, skrevet i klynkende tilstand på en nær vens sofa, engang en mørk vintersøndag. Vi har virkelig haft en enorm frihed og lyst til at eksperimentere mere med netop det melodiske og det mere ‘bløde’. Det har vi virkelig elsket! 

Selvom nummeret er mere blødt end deres tidligere udgivelser, er der stadig massere af rocket attitude, skæve trommer og punket vokal, og det er uden tvivl en god efterfølger til “Lonely Rider”. Og ligesom “Lonely Rider” er der til “Carry” blevet produceret en flot filmisk musikvideo der leder tankerne hen til Disneys prinsessefilm, men med en væsentlig mere uhyggelig slutning. Instruktør Natalje Binzer fortæller om videoen:

– Noa, Naomi, Nataja og jeg ønskede, at skabe et feminintunivers med en makaber undertone. Det blev til fortællingen om en pige, der vågner i sit palæ med tømmermænd, og skal gøre dagens ærinder. Men hvad er der sket natten forinden, og hvad vil dæmonerne fortælle hende?

Se den flotte musikvideo og lyt til “Carry” her:

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com