fbpx

WATWFTCTKI og Mads Bjørn er gået sammen om “Under The Sun”

Foto: Alexander Hjorth Jespersen

Den elektroniske duo med det lange navn We Are The Way For The Cosmos To Know Itself er ude med singlen “Under The Sun”. Et nummer som er svært at sætte en finger på, og viser at et godt samarbejde bærer frugt.

We Are The Way For The Cosmos To Know Itself, også forkortet WATWFTCTKI (det ligger godt i munden) har ikke udgivet ny musik i halvandet år, men det skal det være slut med! I dag udkom singlen “Under the Sun”, som de har lavet sammen med Mads Bjørn, der tidligere har remixet singlen “Sky”. Trioens begejstrelse for remixet har altså nu ført “Under The Sun” med sig, som i første øjekast tænkes som en sommersang, men som langt mere leder tankerne hen mod universet og dens futuristiske energi.

Nummeret er bygget op af 90’er synth og hårdslående elektropop elementer. Julie Møller Christiansens lette stemme svæver over det tunge beat, og det bastante synth-fill. Det føles på en og samme gang meget egenartet, men også dejlig genkendeligt. Et velproduceret nummer fyldt med musikalske guldkorn.

Lyt til “Under The Sun” her:

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com