fbpx

Moyka bevæger sig alt andet end baglæns på “Backwards”

Foto: Isak Okkenhaug

Moyka er endnu engang ude med en pumpende single, der redder din fredag aften.

På redaktionen er vi ellevilde med Moykas seneste single “Spaces“, som var den første udgivelse efter hendes debut-EP. I dag udgiver hun den ligeså imponerende “Backwards”, som endnu engang indkapsler den talentfulde kunsters lyd til perfektion. Om temaet fortæller hun:

– Denne sang handler om alle de ting, der kan trække dig tilbage ind i smerten, når du virkelig gerne ville komme videre. Men jeg tror det er rigtig godt at tale om det, og det er okay at være ked af det

Vi har store forventninger til den unge nordmand, som er på vores liste over 20 nordiske navne, du skal holde øje med i 2020. Med en pumpende storetromme og de 90’er-klingende synthmelodier har “Backwards” det perfekte beat til en fredag aften, hvilket bliver understreget af det ørehængende omkvæd. Lyt til “Backwards” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com