fbpx

PREMIERE: Den skandinaviske pop-darling Alva Ravn er ude med et kontrastfyldt karantæneprojekt

Foto: Balder Maximus

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har et blødt punkt for den norske pop-darling Alva Ravn, der er bosat i København. Vi er derfor glade for idag at kunne afholde premiere på den fine musikvideo til singlen “All I’ve Got To Spend Is Time” .

Siden Alva Ravn overvandt os med sin rå og charmerende poplyd på sin debutsingle “Precious Prey” og gjorde os sultne efter mere, har hun blandt andet sparket benene væk under os som vores bud til Live Camp konkurrencen sidste år på Smukfest og senere da vi havde hende til at spille endnu en energisk koncert i Pumpehusets Byhave til Bands of Tomorrows Uimodståelige. Begge gange har Alva Ravn med hendes fængende skandipop leveret et brag af koncert, der har bevist, at hun i den grad er en artist man bør holde øjenene åbne og ørene ude efter.

Og nu er der endelig mere nyt fra Alva Ravn. I den seneste tid under Corona, har den 22-årige musiker gået i produktionsmode, hvilket der er kommet et fint og kontrastfyldt karantæne-projekt ud af, nemlig singlen “All I’ve Got To Spend Is Time”, og den tilhørende musikvideo. Sangen er en dansabel up-beat-fornøjelse, der beskriver den karrussel af følelser, som coronaisolation har sat i gang. Sangen behandler emnet om, hvordan man opdager nye sider af sig selv under nye forudsætninger. Om sangen og det at skrive musik i Coronatiden udtaler Alva Ravn følgende:

“All I’ve Got To Spend Is Time” blev skrevet, mens jeg var stærkt påvirket af tiden i isolation. For mig, og bestemt også for mange andre, har der været en lang række forskellige faser, jeg rent følelsesmæssigt har måtte gennemgå. Fra at vågne op frisk og inspireret om morgenen, til at sove om aftenen og føle mig målløs. Dagene har været så gentagne, at jeg enten har befundet mig i en apatisk tåge eller med energiniveauet helt op til loftet. Men jeg har haft meget tid til at fordybe mig i musik og fået en ny evne til at tolerere ensomhed og kedsomhed med tålmodighed. Det føles godt.

Denne dualistiske stemning bliver med en kollage af små håndholdte hjemmeklip indkapslet i musikvideoen til nummeret. Her ses dobbeltheden mellem friheden og isolationen, og udfordringen i af finde sin sig til rette i den.

Se musikvideoen og hør nummeret “All I’ve Got To Spend Is Time” lige her:

Tags:
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com