fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 18

Foto: KAMARA // Jakob Østringen

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange. Denne gang bringer vi 25 brandvarme og helt nye tracks fra nær og fjern.

KAMARA – “Don’t Call My Name”

Det norske stjerneskud KAMARA har bestemt imponeret os med sin blot ene udgivelse, nemlig debutsinglen “20 Something”. Vi oplevede også KAMARA på by:Larm Festival , hvor hun endnu en gang slog benene væk under os. På by:Larm mødte vi også den spirende artist til en snak, hvor hun blandt andet fortalte om sit tårnhøje amibitionsniveau. Nu er hun klar med sin blot anden single “Don’t Call My Name”, der viser, hvor stærk en sanger og artist hun er. Med mega power og en vokal der er helt unik, bliver sangen fulgt helt dørs, og KAMARA viser, hvorfor hun fortjener en plads på toppen af weekendens playlister.

Phlake feat. Awinbeh – “Sleepwalker”

Så er super-duoen Phlake tilbage med endnu en pop-banger, og denne gang har de den spirende R&B artist Awinbeh med sig. Et uforudsigeligt, men utroligt spændende collab, der fungerer helt perfekt. Sangen er båret af en lækker pop/R&B vibe, der er svær ikke at danse med på, og de lækre rytmer bliver båret af gennemtrægende synths, der tilsammen udgør et stærkt fredags-nummer. “Sleepwalker” er et godt bud på en sang, der vil kunne fylde sommeraftnerne med god stemning, og kan måske bringe en lille smule festivalstemning til selskabet.

Ylva feat. Jesper Jenset – “Flame”

Tidligere på ugen var der også ny musik fra den blot 19 årige norske pop-sensation Ylva. På sangen “Flame” har hun Jesper Jenset med, og de to leverer sammen en stærk duet, der går lige i hjertet. I det hårdtslående omkvæd bliver pop-udtrykket især vakt til live, og både vokal, tekst og produktionen føles insisterende. Den fremadstormende sangerinde Ylva, har efterhånden vist sit værd på den etablerede pop-scene i Norge blandt andet med hittet “Jealous” og “Grow Up”, og denne gang er bestemt ingen undtagelse. Hun viser på alle måder, at hun mestrer pop-genren, og hendes nye nummer “Flame” vil passe perfekt til weekendsstemningen.

Ellers Tilføjet:

Alfie Templeman feat. Coach Party – “My Best Friend”
andreas odbjerg – “min sang”
Amber Mark – “1894” 
BENNETT feat. Lil Halima – “FALLER”
BIAS – “In Fire”
Boy In Space – “Forever Young” 
Bruno Major – “The Most Beautiful Thing”
Dagny – “Somebody”
Feels – “Ride Or Die” 
HAIM – “I Know Alone”
Hedda Mae – “Too Good To Be True”
Kehlani – “F&MU”
Katlah – “Spell”
Luca Stereo – “Cheating With God”
Mahalia – “BRB”
Mikoh – “Afterglow”
Moyka – “Backwards”
Nápoles – “Circulate”
Oliver Malcolm – “Kevin”
Pipi – “Solen Skinner”
Smiling – “60 Cycle Hum”
Yxng Bane – “Table For Two”

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com